Ydelser

Journalistik i topklasse 

Jeg har tre årtiers erfaring i både nyhedsjournalistik, udredende og undersøgende journalistik og analyser, der sætter dagsordener.

Jeg vinkler klart og skarpt og med levende tekster. Troværdig og gennemarbejdet journalistik med gode kilder.  Vil din organisation eller virksomhed sætte dagsordener, kan det være en stor fordel at have en undersøgelse, der underbygger dit budskab. Jeg kommer med forslag og er tovholder på din undersøgelse, bearbejdningen og budskabet til pressen. 

Jeg har særlig indblik i dansk politik, arbejdsmarked, fagbevægelse, den danske model, erhvervsuddannelser og voksen- og efteruddannelse, ligestilling og det europæiske arbejdsmarked.

Kommunikation og rådgivning – Mangler du en kommunikationsstrategi og handlingsplan for at få politisk indflydelse og komme ud over rampen i den offentlige debat?  Eller en håndholdt SoMe-rådgivning, så du brænder igennem på Twitter? Skal du være på LinkedIn eller Facebook?

Jeg har erfaring som rådgiver for toppolitikere og fagforbund og kender samtidig pressen indefra. Derfor er jeg stærk i krydsfeltet mellem politik, presse og kommunikation og ved, hvad der skal til for at sætte dagsordener i medierne. Politisk interessevaretagelse, synlighed og en bedre profilering af din organisation eller virksomhed er en kerneydelse for Redder Kommunikation.

Tale-skrivning er en svær disciplin, men jeg er klar til at skrive din vigtige tale, der skal ramme plet på generalforsamlingen, til et politisk møde eller konference.

Moderator 
Mangler du en ordstyrer eller moderator til et politisk debatmøde, en virksomhedskonference eller til Folkemødet, er jeg et godt bud. Uanset temaet er jeg klar til at levere en professionel og engageret indsats, der passer lige netop til dit arrangement.

Jeg er garant for, at dit debatarrangement bliver sober, livlig og med indsigt og udsyn. Og hvor publikum bliver inddraget og får lov at komme til orde.

Jeg tilbyder at arrangere dit debatmøde, konference, event eller fyraftensmøde. Ude på din virksomhed, i din kommune eller organisation. Eller på Folkemødet på Bornholm, Møn eller andre steder i Danmark. Jeg stabler både korte debatter og heldagsarrangementer på benene.


Efter dialog og ideudvikling med kunden sammensætter Redder Kommunikation det perfekte debatarrangement eller event, nøjagtig som du vil have det. Vi sørger for, at politikerne, både lokale og nationale, deltager i debatten sammen med den lokale virksomhedsleder, kunstner, forfatter eller andre relevante personer.

Undervisning og oplæg
Undervisning i skriftlig kommunikation og kunsten at skrive debatindlæg. Samfundsdebatten må ikke blive elitær, og det er vigtigt, at sosuer, håndværkere, pædagoger og andre lønmodtagere også kommer til orde i danske medier.  Jeg giver fif og øvelser på et kursus skræddersyet til din organisation. 

Kort sagt sætter jeg debatdanmark.dk under lup og giver folk værktøjerne til at navigere i og få fodfæste i den offentlige debat.

Jeg leverer også oplæg til inspiration, debat og læring om blandt andet ”Tillidsrepræsentantens rolle”, ”Fagbevægelsens udfordringer” til, hvordan du og dine kolleger kan bruge sociale medier i en god sags tjeneste.

Portrætter og Longreads
Med indsigt, menneskekundskab, kraft, saft, bid og kant. 

Jeg interviewer almindelige mennesker, politikere, virksomhedsledere, forbundsformænd og forfattere og fortæller deres historier, så de fænger og bliver læst.

Udvalgte artikler, portrætter og longreads fra medier:

A4medier:
Lizette Risgaard: Jeg gider ikke lokumsaftaler

Smeden der vil have danskerne til at se robotterne i øjnene

IFU.dk:

Vestas-vindmøller tæt på Ækvator leverer grøn strøm, friske fisk og flere skolelærere