Om Gitte Redder

Gitte Redder står bag det lille enkeltmandsfirma Redder Kommunikation, der blev etableret i 2019. Jeg er uddannet på Journalisthøjskolen i Aarhus i 1986 og har arbejdet for blandt andet Ugebrevet A4, Jyllands Posten, De tre stiftstidender og Jyske Vestkysten, Socialdemokratiet på Christiansborg og Kristeligt Dagblad, LO og Folkekirkens Nødhjælp.

Jeg har arbejdet både som skrivende journalist, analytiker og redaktør på forskellige medier. Ligesom jeg har været med til at tilrettelægge kampagner og som projektleder været tovholder på diverse undersøgelser.

Jeg har arbejdet på Christiansborg i mange år, både i en politisk pressetjeneste og for landsdækkende og regionale aviser. Alt i alt har jeg været medlem af Folketingets presseloge i mere end tyve år.

Forfatter til biografierne ”Frederik – Kronprins af Danmark” og ”Mary – Kronprinsesse af Danmark”, hvor Kronprinsen, Kronprinsessen og andre medlemmer af kongehuset er blevet interviewet.

Se mit CV for yderligere informationer